Onze Diensten: inspanningstest en meer!

Science2Move Sport Consultancy biedt u de mogelijkheid om gerichter te trainen. M.b.t. een inspanningstest en gasademanalyse kunnen we u verder helpen om uw trainingsprogramma vorm te geven en te optimaliseren!

De focus van Science2Move Sport Consultancy ligt op het consulteren, uitvoeren, begrijpelijk en beschikbaar maken van wetenschappelijk onderzoek en de opgedane kennis m.b.t. sport, lifestyle en revalidatie. Wetenschappelijk onderzoek vormt een belangrijke bron van betrouwbare informatie binnen de sport en gezondheidszorg. Met het beschikbaar maken van deze kennis voor het grote publiek  hopen we mensen aan te sporen tot een gezondere levensstijl en een beter inzicht te geven in trainingsmethodes, technieken, blessurepreventie en blessurerevalidatie!

Geïnteresseerd in een sport- of revalidatie-gerelateerde presentatie voor uw bedrijf of sportclub? Laat het weten via info@science2move.nl of bel +31 6 81465639! Ik informeer u graag over mijn aanpak en de mogelijkheden binnen uw bedrijf of club! Voorbeelden van mijn werk? Bekijk de blog met handige sporttips eens!

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen:

Inspanningstest

Altijd al willen verbeteren als fietser? Science2Move Sport Consultancy werkt samen met De Vitaliteitspraktijk. Hierdoor kan Science2Move fysiologische waarden meten om uw trainingsschema op de fiets te optimaliseren!

Wat kunnen we voor u betekenen?

Met een ergometer inspanningstest kunnen we verschillende fysiologische waarden meten, zoals uw drempelwaarde en uw VO2max. Door deze waarden te koppelen aan power-output en hartslag, kunnen we een gepersonaliseerd en geoptimaliseerd trainingsschema voor u maken!

Jouw Fietscoach

Jezelf verbeteren als fietser? Lees onze artikelen over het maken van je eigen trainingsprogramma!

Lees meer over verschillende onderwerpen zoals de verschillende energiesystemen, de lactaatdrempel en periodisering.

Consultancy

Naast kennisdeling biedt Science2Move Sport Consultancy zich ook aan als onderzoeks-partner of consultant! Is de opdracht te kort om een bewegingswetenschapper in vaste dienst aan te nemen? Of is het simpelweg te duur om een bewegingswetenschapper aan te nemen, maar heeft u toch iemand nodig die advies kan geven over uw product of onderzoek kan doen naar uw product? Science2Move Sport Consultancy biedt uitkomst door te werken op uur-basis tegen een scherp tarief en uitgebreide mogelijkheden met partners! Interesse?

Neem contact op met ons via: