Over Science2Move

Inspanningsfysioloog en coach
bewegingswetenschapper,

& (sport)onderzoeker
“Ik was gewend hard en veel te trainen. Bij Patrick ging ik juist minder trainen, en lag de focus meer op zwart/wit trainen. Het resultaat: na langere wedstrijden of trainingen kon ik vaak nog steeds dezelfde vermogens leveren als aan het begin.”
Niels Vink

Ervaringen van sporters

Lees meer over de ervaringen en uitdagingen van onze sporters! Wat ging er goed, waar liepen zij tegenaan en wat kon er beter?

Science2Move Sport Consultancy

Science2Move is in 2016 opgericht door twee gemotiveerde en enthousiaste bewegingswetenschappers. Het doel: topsportwaardige en persoonlijke begeleiding voor iedereen. 

Sinds 2016 heeft Science2Move bijgedragen aan verschillende projecten en op die manier ervaring opgedaan en een breed netwerk opgebouwd in verschillende settings, variërend van breedtesport tot topsport.   

De rode draad in deze projecten: innovatie en wetenschap om meer mensen (optimaal) te laten bewegen. En dat is nu precies waar we ons bij S2M hard voor maken: het verkleinen van de kloof tussen sport en wetenschap. Niet alleen voor de topsporter, maar juist ook voor de breedtesporter en coach.

Samen werken we verder aan jouw doelen!

Patrick Toonders

Bewegingswetenschapper, inspanningsfysioloog.

Over mij

Welkom op de website van Science2Move! Mijn naam is Patrick Toonders, bewegingswetenschapper en inspanningsfysioloog. De enorme overgave waarmee wielrenners zichzelf altijd maar vooruit blijven duwen inspireerde mij ooit om bewegingswetenschappen te gaan studeren. Voor mij stond dan ook al vroeg vast dat ik daar iets mee wilde doen. Niets is immers mooier dan van je passie je werk te kunnen maken en hierbij anderen te kunnen helpen, met precies diezelfde overgave. 

Dát is de reden dat ik besloot om in 2016 Science2Move op te richten. Bij Science2Move richten we ons daarom op een optimale en passende trainingsbegeleiding met een wetenschappelijke basis. Op deze manier kunnen we jouw training nog persoonlijker maken en train jij als een ware prof, wat je doel ook is!

Partners & (oud)opdrachtgevers