Over S2M

Over Science2Move

Bewegingswetenschapper, inspanningsfysioloog & (sport)onderzoeker

Science2Move Sport Consultancy

Science2Move is in 2016 opgericht door twee gemotiveerde bewegingswetenschappers. Het doel: de kloof tussen theorie en praktijk verkleinen door (sport)wetenschap toe te passen in alledaagse situaties voor sporters en coaches. 

Onderzoek vormt een stevige basis voor innovatie en optimalisatie binnen sport en gezondheidszorg. Toch blijft de hieruit verkregen informatie slechts beperkt beschikbaar voor coaches, sporters en begeleiders. Met praktische ervaring binnen zowel top- als breedtesport, weet Science2Move dat innovatie en kennis essentieel zijn in de optimalisering van prestaties! 

Vanaf 2020 is Science2Move dan ook een samenwerking aangegaan met De Vitaliteitspraktijk om u als sporter te voorzien van wetenschappelijk en gepersonaliseerd trainingsadvies. 

Samen werken we verder aan uw doelen!

Patrick Toonders Science2Move Bewegingswetenschapper

Patrick Toonders

MSc. Human Movement Sciences

Bewegingswetenschapper, inspanningsfysioloog.

Over mij

Welkom op de website van Science2Move! Mijn naam is Patrick Toonders, bewegingswetenschapper en inspanningsfysioloog. De enorme overgave waarmee wielrenners zichzelf altijd maar vooruit blijven duwen, trap voor trap, inspireerde mij ooit om bewegingswetenschappen te gaan studeren en natuurlijk om zelf met de racefiets op pad te gaan. Voor mij stond dan ook al vroeg vast dat ik daar iets mee wilde doen. Niets is immers mooier dan van je passie je werk te kunnen maken en hierbij anderen te kunnen helpen, met precies diezelfde overgave. 

Dát is de reden dat ik besloot om in 2016 Science2Move op te richten. Bij Science2Move richten we ons daarom op een optimale en passende trainingsbegeleiding met een wetenschappelijke basis. Op deze manier kunnen we jouw trainingsbegeleiding nog persoonlijker maken en train jij als een ware prof, wat je doel ook is!

Partners & (oud)opdrachtgevers