Privacy Verklaring

Persoonsgegevens en cookies die wij verwerken via deze site:

Science2Move Sport Consultancy is verantwoordelijk voor de verwerking van alle gegevens op deze site en in de nieuwsbrief van Science2Move Sport Consultancy. Science2Move Sport Consultancy respecteert uw privacy en gaat zorgvuldig om met uw gegevens.

 

Contactgegevens onderneming

·     Science2Move Sport Consultancy

·     Berg 65

·     5508 AR, Veldhoven

·     06 – 814 656 39

·     info@science2move.nl

·     KvK 69509379

 

Overzicht van gegevens die verwerkt worden

Science2Move Sport Consultancy verwerkt persoonsgegevens over u doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

De volgende persoonlijke gegevens kunnen door Science2Move Sport Consultancy gevraagd worden:

             Voor- en achternaam

             Straat, huisnummer en postcode

             Land en woon- of standplaats

             Telefoonnummer

             Geboortedatum

             E-mailadres

             Bedrijfsnaam

             KvK-nummer

             BTW-ID nummer

             Bankrekeningnummer

     •             IP-adres (bij gedownloade artikelen via webshop)

Science2Move Sport Consultancy verwerkt, afhankelijk van de door u gekozen dienst(en), ook bijzondere persoonlijke gegevens ten behoeve van coach- en begeleidingstrajecten.

             Informatie over uw gezondheid, vitaliteit, voedingspatroon

             Informatie over uw lichamelijke conditie & fietspositionering

             Informatie over uw geestelijke conditie

             E-mails door u gericht aan Science2Move Sport Consultancy

Hieronder volgt een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken n.a.v. uw gebruik van onze website bovenop de eerdergenoemde persoonsgegevens voor bijvoorbeeld facturering. Deze worden verder in deze privacy verklaring verder toegelicht.

             IP-adres (m.u.v. de laatste 3 cijfers)

             Locatiegegevens en taal

             Gegevens over uw activiteiten op onze website en in onze nieuwsbrief

             Gegevens over de acquisitie (hoe bent u op onze website terecht gekomen?)


Het doel van deze gegevens

Deze gegevens gebruikt Science2Move Sport Consultancy met het volgende doel:

             voor het afhandelen van betalingen en andere administratieve doeleinden als afnemer/ klant van Science2Move Sport Consultancy. Van zakelijke klanten wordt het KvK-nummer gecontroleerd.

             om u te kunnen bereiken met betrekking tot afspraken of te reageren op uw verzoek tot informatie.

             om u te voorzien van updates in blogs of nieuwsbrieven als u daarom gevraagd hebt. U hebt altijd de mogelijkheid dit stop te zetten.

             om structuur aan te brengen in het coach- en begeleidingstraject en veranderingen te kunnen monitoren

 

Gegevens die gedeeld worden met derden

Science2Move Sport Consultancy zal een aantal door u verstrekte gegevens delen met derden. Dit is vanwege wettelijke verplichting of als onderdeel van de overeenkomst met u. Het gaat om de volgende situaties:

             Administratiebeheerder: inzage in factuurgegevens. Science2Move Sport Consultancy maakt gebruik van Mollie voor betalingen via de webshop. U kunt de privacy voorwaarden van Mollie hier vinden.

             Website-host: opslag gegevens uit contactformulier

             Webbouwer & plugins: functionaliteiten die nodig zijn om de website te correct te laten werken. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan geautomatiseerde mailing na een aankoop.

             Links: op onze website treft u mogelijke links naar externe websites zoals bv YouTube aan. Het kan zijn dat deze websites gebruik maken van cookies of op andere wijze gegevens van u verwerken. Kijk daarvoor in de privacyverklaring van de betreffende website.

             Science2Move werkt intensief samen met De Vitaliteitspraktijk en maakt dan ook gebruik van apparatuur van De Vitaliteitspraktijk. Het kan dus zijn dat uw gegevens voor bepaalde diensten gedeeld worden met De Vitaliteitspraktijk. U kunt de privacy voorwaarden van De Vitaliteitspraktijk hier vinden.

 

Bewaartermijn

             De wettelijke bewaartermijn voor facturen, en de bijbehorende gegevens, is ten minste 7 jaar. De verwerkte gegevens worden door Science2Move Sport Consultancy minimaal bewaard totdat de bewaartermijn verlopen is. Daarna worden de gegevens in principe bewaard totdat de toestemming daarvoor wordt ingetrokken.

             Overige verwerkte gegevens worden door Science2Move Sport Consultancy in principe bewaard totdat de toestemming daarvoor wordt ingetrokken.

 

Specificaties persoonsgegevens website

Google Analytics

Wij verzamelen (persoons)gegevens m.b.t. de website om inzicht te krijgen in demografische data en lees- en klikgedrag m.b.v. Google Analytics. Dit geeft ons inzicht in het gedrag van de websitebezoeker. Hieronder valt o.a. welke pagina’s worden bezocht, hoelang deze worden bezocht en wanneer deze worden bezocht. Maar ook locatie & taal, technologie en acquisitie. Het doel hiervan is om een betere afstemming van de site op de wensen van haar gebruikers te genereren. Hierbij zijn de instellingen aangepast naar de aanbevelingen van de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit houdt onder meer in dat de laatste 3 getallen van het IP-adres niet worden opgeslagen, waardoor het IP-adres in een bepaalde mate geanonimiseerd is. Hierdoor is de invloed op de privacy van onze websitebezoekers gering. Ook zijn de instellingen voor gegevensdeling met Google uitgezet. Google is een in de Verenigde Staten gevestigd bedrijf, waardoor de data kan worden opgeslagen op servers buiten de Europese Unie. Dit valt onder de Privacy Shield. Voor de verwerking van data door Google is een verwerkersovereenkomst gesloten. De gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. Verwerking van de gegevens vindt plaats op basis van een gerechtvaardigd belang.

 

Mailchimp/ WPforms/ Woocommerce

Science2Move Sport Consultancy maakt gebruik van Mailchimp/ WPforms/ Woocommerce. Indien u uw email-adres invoert, zal deze alleen door ons worden gebruikt om producten of services te leveren die u bij ons opvraagt. Door op de button te klikken en de dienst te bevestigen gaat u ermee akkoord dat we uw mailadres opslaan. Deze gegevens worden opgeslagen via Mailchimp/ WPforms/ Woocommerce en/of onze email provider. Ook kunnen eerdergenoemde partijen cookies plaatsen. Voor meer informatie over de privacy voorwaarden van de betreffende partijen, zie WPforms, Mailchimp & Woocommerce.

 

Social Media

Via Facebook, Twitter, Youtube, LinkedIn en Instagram zijn wij in staat om uitvoerige analyses uit te voeren (denk hierbij aan naam, demografie, interesses etc.). Lees voor gebruik de gebruikersvoorwaarden met de desbetreffende media daarom goed door. Ook wordt er op onze website gebruik gemaakt van een plugin van een derde partij (AddToAny). Cookies worden geplaatst door de Addtoany diensten. Het gebruik van deze buttons en de functies zorgen voor uitwisseling van informatie met deze diensten en de social media diensten (bijv. Facebook, Twitter etc.). Deze datamanagement wordt dan ook bepaald door deze diensten. Zie https://www.addtoany.com/privacy.

 

Cookies en dergelijke tools

Science2Move Sport Consultancy gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en/ of dergelijke tools. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Science2Move Sport Consultancy gebruikt enerzijds cookies met een puur technische functionaliteit (bijvoorbeeld voor de tweetalige functie en de cookie-notice zelf). Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt, kunnen bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden en helpen ons om de website goed te laten werken en te optimaliseren. Door de cookies kunnen we onze website afstemmen op de wensen van de websitebezoekers. Daarnaast plaatst de website via Google Analytics cookies om uw surfgedrag op onze eigen website bij te kunnen houden (zie “Google Analytics”).

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt uw internetbrowser zo in te stellen dat deze na de sessie alle cookies verwijdert. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Wilt u een compleet overzicht van alle cookies per pagina? Bekijk onze pagina’s via Google Chrome. Door op de rechtermuisknop te klikken en vervolgens op respectievelijk: ‘inspecteren’, ‘application’ en ‘cookies’, kunt u per webpagina de cookies inzien.

De cookies die op dit moment geplaatst worden zijn:

 

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@science2move.nl, dan zullen wij deze informatie verwijderen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@science2move.nl. Science2Move Sport Consultancy zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

Beveiliging

Science2Move Sport Consultancy neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via info@science2move.nl.

Deze privacy statement kan wijzigen. Houd deze daarom regelmatig in de gaten

 

Vragen, tips of andere feedback?

Neem dan gerust contact met ons op via info@science2move.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

 

Deze privacy statement is voor het laatst bijgewerkt op: 26-01-2021