De inspanningstest

Meten is weten!
Laat je trainingszones, drempelwaarden en VO2max bepalen.

De inspanningstest

Als bewegingswetenschappers zijn we naast wielrennen (en sport in het algemeen) gek op data. Daarom maken we bij Science2Move gebruik van een inspanningstest met ademgasanalyse om jouw conditie en gezondheid uitgebreid en nauwkeurig in kaart te brengen. Denk daarbij aan je FATmax, omslagpunt(en), VO2max en individuele trainingszones.

Hierdoor kunnen we niet alleen iets zinnigs zeggen over jouw huidige conditie, gezondheid en capaciteiten, maar ook over hoe jouw training eruit zou moeten komen te zien voor een optimaal resultaat. Hiermee leggen we een belangrijke verbinding tussen de serieuze (breedte)sporter en de wetenschappelijke trainingsbenadering waar de duursport bekend om staat. Door het complete traject aan te bieden, van sporttesten tot aan trainingsschema’s en intensieve coaching, zorgt Science2Move voor een optimaal proces richting jouw sportieve doelen.

Whitepaper Inspanningstest

Wil je meer informatie over onze inspanningstest? Download dan gratis onze whitepaper. Hierin staat wat je kunt verwachten en wat een test jou oplevert. Heb je nog meer vragen of wil je eerst even kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op!

Download onze whitepaper met extra informatie over onze inspanningstest!

Lees onze algemene voorwaarden & privacyverklaring eerst. 

  Locaties Inspanningstest

  Door onze samenwerkingen kunnen we onze (fiets)testen op verschillende locaties uitvoeren. Wil je een test doen op de loopband? Neem dan even contact met ons op voor meer informatie.

  Pro4Mance 

  Alcoalaan 2,
  5151 RW

  Drunen

  De Vitaliteitspraktijk

   

  Markt 24
  5541 EA

  Reusel

  Fysiotherapie Veldhoven Zuid

  Frans Bekersstraat 1,
  5504 JA

  Veldhoven

  Pakketten

  De hieronder genoemde prijzen zijn zonder eventuele kosten voor een intake voor (trainings)begeleiding.