Trainingsschema’s voor Wielrenners

Trainingsschema's voor Wielrenners

Of je nu traint voor een gran fondo, voor een serieuze race, of gewoon om fit te blijven, met Science2Move en De Vitaliteitspraktijk gaan we altijd voor het maximaal haalbare! Kies een van onze uitgewerkte trainingsschema’s. Jij staat zelf centraal op weg naar jouw topprestatie. Om ons aanbod aan te laten sluiten bij jouw wensen, hebben we verschillende specifieke trainingsschema’s opgesteld.

Je kunt de verschillende trainingsschema’s hieronder vergelijken en direct kopen en downloaden via onze webshop.

Trainingsschema's voor Wielrenners

Of je nu een klimmer, sprinter of juist tijdrijder bent, hier vind je de specifieke trainingsschema’s die opgesteld zijn aan de hand van de trainingsprincipes van TrainingPeaks en ‘The Cyclist’s Training Bible’ van Joe Friel.
In de trainingsschema’s wordt dag voor dag uitgelegd wat de oefeningen zijn en wat het doel is van elke trainingsperiode. Op deze manier weet je precies waar je mee bezig bent en blijf je intensief betrokken bij de opbouw van je eigen training! Vragen over een van de standaard trainingsschema’s? Neem gerust contact met ons op!
Wilt u meer weten over onze aanpak en de wetenschappelijke principes achter de trainingen? Blijf up-to-date via onze blogs en volg ons op social media voor meer content!

Coming Soon!

Voor nu is het helaas nog niet mogelijk om een van de trainingspakketten aan te vragen. We zijn op dit moment hard aan het werk om alles gereed te krijgen en hopen zo snel mogelijk te kunnen starten! Op korte termijn zal hier meer informatie verschijnen m.b.t. de verschillende pakketten.

    No posts found!