Trainingsschema's

Train met een plan!

Trainingsschema's voor Wielrenners

Of je nu traint voor een gran fondo, voor een serieuze race, of gewoon om fit te blijven, met Science2Move gaan we altijd voor het maximaal haalbare! Kies een van onze uitgewerkte trainingsschema’s. Jij staat zelf centraal op weg naar jouw topprestatie. Om ons aanbod aan te laten sluiten bij jouw wensen, hebben we verschillende specifieke trainingsschema’s opgesteld. Je kunt de verschillende trainingsschema’s hieronder vergelijken en direct kopen en downloaden via onze webshop. 

Vragen over een van de standaard trainingsschema’s, of wil je liever een gepersonaliseerd schema voor een langere periode?
Neem gerust contact met ons op!

Pakketten

Wil jij serieus aan de slag met jouw sportieve doelen? Maar vind je intensieve begeleiding net iets te veel van het goede? Geen probleem! Bij Science2Move helpen we je graag op weg. Vanaf €69,- heb jij een persoonlijk trainingsschema voor een langere periode (12 weken) waar je zelf mee aan de slag kunt! 

Liever een standaardschema? Bekijk dan onze shop voor de verschillende standaard trainingsschema’s.
Vragen over een van de coaching-pakketten of wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem gerust contact met ons op!

Om optimaal met onze trainingsschema’s aan de slag te gaan is een Today’s Plan premiumaccount aan te raden.

Standaard trainingsschema’s

Op zoek naar een schema die jou verder gaat helpen op weg naar jouw sportieve doelen? Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden! Wil je meer weten over onze aanpak en de wetenschappelijke principes achter de trainingen? Blijf up-to-date via onze blogs en volg ons op social media voor meer content!

Vragen over (een van) de trainingsschema’s of wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem gerust contact met ons op!

 

COMING SOON

Specifiek & doelgericht

Of je nu een klimmer, sprinter of juist tijdrijder bent, hier vind je de specifieke geperiodiseerde trainingsschema’s die door ons opgesteld zijn. 

Helder & Overzichtelijk

In de trainingsschema’s wordt dag voor dag  uitgelegd wat de oefeningen zijn en wat het doel is. Op deze manier weet je precies waar je mee bezig bent en blijf je intensief betrokken bij de opbouw van je eigen training! 

Uitgebreide uitleg

Naast de visuele weergave, worden oefeningen gedetailleerd en helder uitgelegd. Ook zijn er handige (trainings)tips verwerkt om je verder op weg te helpen.

Up-to-date


Door jouw Today’s Plan account te koppelen aan bijvoorbeeld je Garminaccount, worden je workouts automatisch en overzichtelijk weergegeven op je fietscomputer.