Trainingsschema’s voor Wielrenners

Trainingsschema's

Train met een plan!

Trainingsschema's voor Wielrenners

Of je nu traint voor een gran fondo, voor een serieuze race, of gewoon om fit te blijven, met Science2Move gaan we altijd voor het maximaal haalbare! Kies een van onze uitgewerkte trainingsschema’s. Jij staat zelf centraal op weg naar jouw topprestatie. Om ons aanbod aan te laten sluiten bij jouw wensen, hebben we verschillende specifieke trainingsschema’s opgesteld. Je kunt de verschillende trainingsschema’s hieronder vergelijken en direct kopen en downloaden via onze webshop. 

Vragen over een van de standaard trainingsschema’s? Neem gerust contact met ons op!

Specifiek & doelgericht

Of je nu een klimmer, sprinter of juist tijdrijder bent, hier vind je de specifieke geperiodiseerde trainingsschema’s die door ons opgesteld zijn. 

Helder & Overzichtelijk

In de trainingsschema’s wordt dag voor dag  uitgelegd wat de oefeningen zijn en wat het doel is. Op deze manier weet je precies waar je mee bezig bent en blijf je intensief betrokken bij de opbouw van je eigen training! 

Uitgebreide uitleg

Naast de visuele weergave, worden oefeningen gedetailleerd en helder uitgelegd. Ook zijn er handige (trainings)tips verwerkt om je verder op weg te helpen.

Up-to-date


Door jouw Today’s Plan account te koppelen aan bijvoorbeeld je Garminaccount, worden je workouts automatisch en overzichtelijk weergegeven op je fietscomputer.