Projecten

Science2Move als projectpartner

Eerdere opdrachten

De laatste paar jaar heeft Science2Move aan verschillende projecten mogen werken. Door deze projecten is ons netwerk in de sport flink gegroeid. 

Uniek Zwemmen in Brabant

“Uniek Zwemmen in Brabant” is een project waarin zwemgerelateerde activiteiten gepromoot worden voor mensen met een beperking. Daarnaast wordt beoogd de toegankelijkheid van zwembaden en zwemaanbieders te verbeteren. Het project is een samenwerking tussen InnoSportLab de Tongelreep, het Ir. Otten Fieldlab Aangepast Sporten (onderdeel van Libra Revalodatie & Audiologie), de KNZB en de provincie Noord-Brabant.

Vitality Living Lab

Aan het project Vitality Living Lab (een project van het cluster Sports & Technology), nemen zes Sport & Beweeg fieldlabs uit Zuid-Nederland deel. Deze fieldlabs onderzoeken de mogelijkheid om meer samen te werken. Science2Move ondersteunde en coördineerde dit proces.

ProbeFix Dynamic

Science2Move onderzocht de mogelijkheden om een van de producten van Usono, de ProbeFix Dynamic, te gebruiken tijdens het sporten. De ProbeFix is een innovatief product om een ultrasound-probe te bevestigen zodat beelden van het hart en andere spieren bekeken kunnen worden.

Sports-Technology Science2Move Sport Consultancy

Cluster Sports & Technology

Science2Move werkte namens Sports & Technology mee aan verschillende projecten. Denk hierbij aan Vitality Living Lab, SmartSports4GoodLife, Inno4Sports en projecten m.b.t. exergaming. Daarnaast verzorgde Science2Move de communicatie rondom de projecten namens Sports & Technology.

Aleco

Science2Move werkt namens Aleco mee aan verschillende sportieve en maatschappelijke projecten en projectaanvragen in de regio West-Brabant.

Partners & (oud)opdrachtgevers