Samenwerking Victus: the future of performance nutrition

Een mooie nieuwe samenwerking op het gebied van sportvoeding!

Science2Move brengt sport en wetenschap dichterbij elkaar om het maximale uit jouw trainingen te halen en zo een optimale voorbereiding te creëren richting jouw sportieve doelen. Zoals je inmiddels weet komt daar veel meer bij kijken dan alleen het volgen van een trainingsschema!

Eén van de cruciale bouwstenen van een succesvolle weg naar jouw ambitieuze sportprestaties is passende voeding. Dat is de reden dat Science2Move gaat samenwerken met Victus op het gebied van sportvoeding. Samen met Victus zullen we de juiste voeding en timing daarvan verder integreren in jouw trainingen en sportieve plannen. Dit betekent goede en passende producten, leuke acties en interessante webinars voor jou!

Victus: the future of performance nutrition

Victus is een jong bedrijf dat zelf sportvoeding produceert op basis van wetenschap en ervaring van vele sporters. Samen met een team van onderzoekers, wetenschappers en professionele atleten heeft Victus een prestatie-verbeterend sportvoedingssysteem ontwikkeld. Het doel: jou helpen je prestaties te verbeteren door een alles-in-drie oplossing te creëren die aansluit bij jouw prestatiecyclus: voor, tijdens en na jouw sportieve prestaties en trainingen.

De link met Science2Move is dan ook snel gelegd!

Wil je meer weten?
Neem dan snel een kijkje!