Trainingsbegeleiding voor wielrenners

Training & begeleiding voor wielrenners

Extra coaching nodig?
We helpen je graag verder!
Bekijk ons complete aanbod hier!

Training & begeleiding voor wielrenners

Optimale en persoonlijke trainingsbegeleiding voor wielrenners, gebaseerd op wetenschappelijke principes. Dat is het doel van Science2Move. Of je nu traint voor een serieuze race, toertocht, of gewoon om fit te blijven en omdat je plezier in het fietsen hebt, met Science2Move gaan we altijd voor het maximaal haalbare! 

Samen met jou kijken we naar je doelen, je huidige situatie en je mogelijkheden. Jij staat zelf centraal op weg naar jouw topprestatie. Om ons aanbod aan te laten sluiten bij jouw wensen, biedt Science2Move verschillende coaching-pakketten. Staat het ideale pakket voor jou er niet tussen? Of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Pakketten Trainingsbegeleiding voor Wielrenners:

Of je nu een klimmer, sprinter of juist tijdrijder bent, samen bepalen we jouw doelen en huidige situatie tijdens de intake. Vervolgens stellen we een persoonlijk trainingsschema op. We nemen je stap voor stap mee in het hele proces! Zo weet je precies wat er gebeurt en wat het doel is van elke trainingssessie, en blijf je intensief betrokken bij de opbouw van je eigen training! Wil je meer weten over onze aanpak en de wetenschappelijke principes achter de trainingen? Blijf up-to-date via onze blogs en volg ons op social media voor meer content!

Vragen over een van de coaching-pakketten of wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem gerust contact met ons op!

Het traject

Uitgebreide intake

Je begeleiding bij Science2Move begint altijd met een uitgebreide intake. Tijdens deze intake bespreken we samen je doelen en hoe we daaraan willen gaan werken.

Inspanningstest

Na het intakegesprek zullen we een (maximale) inspanningstest afnemen waaruit we o.a. je huidige conditie en persoonlijke trainingszones bepalen. Dit doen we, net als in de topsport, met behulp van ademgasanalyse. De gegevens uit je inspanningstest gebruiken we vervolgens om de training helemaal af te stemmen op je huidige situatie en doelen, zodat jij optimaal naar je doelen toe kunt werken.

Science2Move Inspanningstest

Coaching op maat

Na het intakegesprek & je inspanningstest kun je kiezen uit verschillende coaching-pakketten, afhankelijk van jouw doelstellingen & behoeften. Elk pakket gaat uit van cycli van 4 weken. De pakketten variëren echter in de mate van begeleiding, zodat je altijd de begeleiding kunt kiezen die het beste bij jou en je doelen past!

e-Coach

Science2Move maakt gebruik van Today’s Plan; een uitgebreide trainings- & analysetool. We vragen je om hiervoor zelf een premium account aan te maken op Today’s Plan. Via Today’s Plan kunnen we jouw trainingen plannen, je prestaties & trainingen analyseren & bijwerken en jouw vragen beantwoorden.

Samen werken we aan jouw doelen!

Met Today’s Plan zijn we in staat om jouw trainingstraject nog persoonlijker te maken! Samen met jou werken we aan een gevarieerd en uitdagend, maar haalbaar trainingsschema. Na je intake en inspanningstest zullen we samen met jou de resultaten en het persoonlijke trainingsschema voor de komende 4 weken bespreken en toelichten. Wij nemen je stap voor stap mee in het hele proces! Zo weet je precies wat er gebeurt en wat het doel is.

Het resultaat: een geïndividualiseerde training die perfect aansluit bij jouw sportdoelen en situatie. Samen werken we verder aan jouw doelen!

Progressie

Regelmatig testen is belangrijk. Op deze manier kunnen we je progressie volgen en je trainingsschema opnieuw aanpassen naar je huidige conditie. Samen met jou zullen we bespreken of en wanneer opnieuw testen wenselijk en/of haalbaar is. Je kunt ervoor kiezen om enkele inspanningstesten af te nemen of je kunt kiezen uit een pakket met twee inspanningstesten.

Science2Move Inspanningstest