Stageopdracht – Bikefit-analyse

Gaat jouw hart sneller kloppen van wielrennen en heb je altijd al een mooie stage in de sport af willen werken? Dit is je kans!

 

Wat ga je doen?

Science2Move en De Vitaliteitspraktijk willen op korte termijn bikefittings uit gaan voeren.* Hiervoor willen we een eigen analysetool ontwikkelen, waarmee we overzichtelijk de juiste resultaten uit de videobeelden krijgen en fietsers snel kunnen helpen hun fietspositie te optimaliseren.

Samen met jou willen we onderzoeken hoe we deze analysetool vorm kunnen gaan geven en in praktijk in kunnen gaan zetten.

 

Wie zoeken wij?

De Vitaliteitspraktijk & Science2Move zijn op zoek naar een echte doorpakker. Iemand die zelfstandig te werk kan gaan en een verregaande interesse heeft in wielrennen, technologie & data. Je hebt dan ook veel ervaring met programmeren (taal in overleg).

Volg jij een opleiding bewegingstechnologie of ICT en kan jij ons verder helpen met onze bikefit-analyses? Stuur je CV en motivatie naar info@de-vitaliteitspraktijk.nl of info@science2move.nl!  

* Gezien de opdracht en de huidige situatie, zullen de werkzaamheden met name thuis uitgevoerd (kunnen) worden. Overleg & stagebegeleiding zal voornamelijk telefonisch en online plaatsvinden. Het opnemen van testbeelden kan uiteraard in overleg op locatie (Molenberg 73a, Reusel).